Challenge – om lykke Dag 2 – Samhold

Da var vi kommet til dag 2 i Anne Grethe/FotoSeljordslia challenge om lykke, og dagens oppgave er å beskrive hva samhold betyr for min lykke. Jeg hadde egentlig tenkt til å vente med å legge ut dag 2 til i morgen, men jeg følte at jeg henger litt etter de andre som er med, så da kommer det to challenge innlegg på den første dagen.

Jeg elsker å være alene, og føler meg mange ganger mer lykkelig da enn når jeg er sammen med mange andre mennesker. Nå er det nå en gang slik at vi kan ikke gå igjennom livet alene, jo vi kan jo det men det er ikke bra for oss. Vi er jo alltid sterkere når vi er sammen, og det er vanskelig å bryte samholdet da. Det å kjenne et sterk bånd til andre, ha samhold eller føle samhold til gruppen, gir en trygghetsfølelse som igjen før følelsen av lykke som fyller kropp og sjel :o))

Nå har ikke jeg en store venneskare, men de jeg har føler jeg meg trygg sammen med å føler jeg kan stole på. Det gir meg lykke og velbehag å være sammen med dem, og vi har det jo så flott sammen når vi møtes 💕

#challengelykke #lykke #challenge #samhold #venner #mange #utfordring #vennskap #blogg #Anne Grethe/FotoSeljordslia

16 kommentarer

Siste innlegg