Litt jåleri

Jeg er nok ikke av de som står opp grytidlig om morningen for sminke meg etter alle kunstens regler… Det der er jeg alt for trøtt til, og så er min tid timet og tilrettelagt sånn at fra klokka ringer til jeg må være ute av døra, er det ikke alt for lang tid. Det blir bare å dekke til noen flekker i huden, litt farge i fjeset sånn at jeg ikke ser alt for blek ut og litt ekstra farge på kinnbena. Deretter er det bare å komme seg av gårde.

I november en gang klarte jeg å slipe ned neglene mine på overflaten, sånn at de ble veldig tynne. Det resulterte i at de fliset seg opp og knakk hele tiden. Jeg har aldri noen gang hatt så dårlige negler som jeg hadde de siste månedene. Men nå har endelig den tynne delen av neglene vokst ut, og de har igjen blitt stein harde som de alltid har vært.

Så den eneste måten jeg er jålete på er å ha lange negler og skifte jevnlig neglelakk. I dag var det på tide å bytte igjen, og etter å ha sittet å stirret på alle flaskene med lakk i alle regnbuens farger en lang stund, falt valget på Essie, og smurfene Hackus og Vexy viser fargen jeg valgte :o))

Det er ikke ofte jeg skriver om sminke og den slags, men nå følte jeg for å gjøre det… 😄 

#jåleri #jålete #sminke #negler #neglelakk #essie #smurfer #hackus #vexy #blogg

10 kommentarer

Siste innlegg