For en bra oppfinnelse

Jeg vet ikke hvor mange forskjellige termokopper jeg testet ut før, jeg endelig fant Bodumkoppen. Den fyller jeg opp til randen når jeg kommer på jobb, og da holder de siste dråpene seg varme til etter at jeg har spist lunch. Da er det bare å fylle den opp igjen, og jeg har varm kaffe til jeg skal hjem.

Jeg har anskaffet meg flere kopper i forskjellige farger… Det er her som med klokkene mine, må ha noe å velge i. Akkurat nå er det denne grønne jeg bruker på jobb, men neste uke et det ny måned så da skifter jeg.

Ja da, er er litt sprø sånn 😊

#bodum #termokopp #kaffe #varmt

6 kommentarer
  1. Så fint bilde! 😊 Ja, i Bodumserien er det mange fine farger, så det er litt vanskelig å bestemme seg for hvilken. Jeg har ei grønn termokanne, men måtte tenke lenge før jeg bestemte meg. Disse koppene er ikke så dyre, så da går det an å kjøpe alle fargene, og gøy å kunne variere litt.👍 Jeg har Statoil-koppen som jeg fyller opp på stasjonen, varierer litt mellom cappucino og kakao. Ha en fortsatt fin dag!😊

  2. Hanne Beate: Du har helt rett, det er veldig vanskelig å bestemme seg… Det er sikkert derfor jeg endte opp med så mange farger :o)) Jeg pleide å ha en Statoil-kopp i bilen tidligere, men jeg syntes ikke den holdt så godt på varmen så jeg kuttet den ut etter hvert. Hmmm, kakao… det hørtes godt ut på en sånn uggen dag. Skal jammen kjøpe meg en kopp på veg inn fra lunchen.

   Ha en fortsatt fin dag 🙂

  3. Kan være lurt og ha en kopp som holder lenge. Denne var fin og en du har glede av i flere år. Regner med at det er flere kolleger av deg som bruker den samme koppen.

  4. Helge: Om jeg var den første på jobb som begynte med Bodum kopp vet jeg ikke, men nå er det ganske mange som har fått seg en kopp :o)) De er veldig solide, og tåler ganske mye. Jeg mistet den i bakken full av kaffe en gang, og det gikk veldig fint. Ikke en dråpe kaffe kom ut, og ikke en skrape eller bulk i koppen :o))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg