Jeg koker…

Sitter godt innpakket i senga med pusene sovende ved siden av meg, og feberen herjer rundt i kroppen… Som alltid kom det veldig fort for jeg merket ingenting til morran og formiddagen på jobben. Så etter at jeg hadde vært en tur ute i lunchen begynte jeg nyse flere ganger etter hverandre, og da begynte det å krisle i halsen og jeg følte meg slapp…. Jeg var til fysio tidligere i dag, og fikk myket opp min stive nakke og skuldre. Det var ganske varmt der, men jeg frøys så jeg hakket tenner alikevel.. Derfor var det godt å komme hjem å hoppe opp i senga og pakke seg inn :o))


Brannalarmen gikk midt på dagen i dag, og som Områdevakt er det mitt ansvar å få alle ut av mitt område… Deretter må jeg sjekke møterom og toalettene før jeg jeg selv kan gå ut. Når det er prøve så får vi beskjed, men ingen hadde hørt noe så det var nok bare en feil. Det gikk altfor sakte etter min mening, og folk ble stående fast i trappene lenge før de kom ut. Det er noe vi må gjøre noe med, for hvis det virkelig skulle brenne må det gå raskere for seg…. Når vi skulle inn igjen var det lange køer til heisene, til tross for at mange valgte å ta trappene. Jeg hadde problemer med å komme meg ned med dette sløve kneet mitt, og orket ikke tanken på å traske oppover med det….. 


De små englebarna ligger så søtt å sover her ved siden av meg, og syntes det er storveis at mammen deres sitter oppe i senga sammen med dem. At jeg kom hjem tidligere enn vanlig i dag er oxo et bonus i deres øyne, for de syntes det er litt leit at mammen er borte så lenge, hehehe! Vel, det er det nok jeg som tenker. Pusene holder nok på med sitt, leker romsterer og sover masse, så dagen deres går nok fort alikevel :o))

Blir nok ikke så lenge til jeg skal ta meg noe febernedsettende å krabbe under dyna, sånn at kanskje klarer å sove av meg feberen til i morgen… Man kan jo alltid håpe!!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg