Bursdag hos Anne i går…

Uka starta ikke spesielt godt for meg i går….. Batteriet på mobilen min var ganske dårlig på søndagen, og jeg hadde ment å sette den på lading før jeg la meg. Husket jeg på det, nei da, var så trøtt jeg vettu at jeg glemte hele greia å det hjalp lite at alarmen var slått på. Spesielt siden mobilen gikk tom for strøm midt om natten, og resultatet ble jo at jeg forsov meg storveis å var først på jobb kl 10. Det er slettes ikke noe festlig å komme så sent på jobben :o((

Arbeidsdagen gikk utrolig fort og jeg hadde massevis å gjøre hele tiden, så mye at jeg helt glemte å spise nok mat…. Når jeg kom hjem så hadde jeg ikke tid å spise noe da heller, for jeg skulle jo til Anne i bursdag. Hun hadde stekt vaffler og boller, men jeg tok ikke så mye av det heller. Jeg må skjerpe meg med spisingen, for det er ikke bra å spise og drikke så lite som jeg gjorde. Det merket jeg i dag…..


Jeg kom meg avgårde hjemmenfra sånn at jeg var hos Anne litt før 17:30….. Da jeg gikk fra parkerings var det noen i naboblokken som hadde eller holdt på å lage en Indisk Curry, og det var så vidt ikke bena mine tok over å ledet meg mot lukten av mat, hehehe!! Dårlig gjort å kjøre med åpent vindu akkurat når jeg kommer gående forbi, og attpåtil er litt sulten, hehehe!! Det var godt med vaffler og boller oxo, men ingenting kan slå en Indisk Curry :o))

Eks svigerinnen til Anne var der i går sammen med resten av familien, og hun hadde strikket et par flotte grytekluter i bonderødt til kjøkkenet mitt.. Ikke bare det, men hun hadde strikket inn mønster av en søt gris. Hun vet at jeg elsker griser, og har samlet på det i mange år. De var så fine at jeg vet ikke om har lyst til å skitne de til, kanskje de bare skal henge til pynt. 

Siden familien hadde vært der på søndag ble det en stille og rolig kveld hvor man hadde anledning til å skravle uten å vente på tur, for det hadde man måtte gjøre dagen før, hehehe!! Felixpusen hadde fått katteluke i balkongdøra, så nå slipper man å fly å lukke opp døra i et sett når han vil ut og inn. Katteluka får kjørt seg, for han får ikke bestemt seg for hvor han vil være :o)) Når jeg kom så kom han luskende og gikk opp på to ben å strakk seg opp mot meg. Da ville han nuse nesen og lukte på munnen min, og han gir seg ikke før han får det som han vil. Det er hans måte å hilse på. Jeg var hjemme igjen litt før kl 22… Da var jeg ganske sliten, småkvalm pga en stiv nakke og skuldre, og jeg satt ikke spesielt lenge oppe før jeg krabbet under dyna og sovnet med en gang.


Vi er veldig få på jobben om dagen, 3 er på ferie, sjefa er mest på møter og det er den siste kollegen oxo… I dag har sittet mye alene på gruppa, og det er ganske stusselig om jeg skal være ærlig. Ikke det at vi sitter å skravler så fælt sammen når alle er på jobb, men litt prating blir det jo. Jeg har hatt mer enn nok å gjøre, så det er ikke det, men jeg syntes ikke det er så festlig å være helt alene…. Det er jo merkbart at det er så lite folk på gruppa, og folk kommenterer at det “tynnes” ut i rekkene hos dere!!! Med alt som foregår tror de folk har blitt flyttet på, mens de faktisk er på ferie.

Siden jeg hadde spist så lite og drukket altfor lite veske i går og til morran i dag ble jeg litt dårlig rett før lunch.. Ble kvalm og småsvimmel men jeg fikk alikevel ikke spist noe før klokka nermet seg 13, men da var jeg ute å kjøpte meg en Sani med egg og bacon. Litt etter litt begynte å kroppen å fungere igjen, men helt på topp var den ikke før jeg hadde spist middag nå i kveld. Enkelte dager blir det bare sånn at man er så oppslukt i jobben at man “skal bare” før man tar seg pause, og så glemmer man det helt bort. Å, jeg er ikke den eneste på gruppa som gjør det gitt.

I morgen er det fysio igjen, og jeg både gruer og gleder meg til å gå… Gruer meg for jeg er så stiv at det kommer garantert til å bli en smertefull affære, men gleder meg til timen er over for da vet jeg at Elin har fått myket opp stive muskler… Det skal bli så godt :o)) Jobbingen i heimen med å henge opp gardiner og vaske rundt pluss plantingen på lørdag gjorde sitt til at stive muskler ble enda stivere. Denne uken hadde jeg nok trengt å ha to timer i stedet for bare en, men det er det ingen sjangse for.

Å nå roper senga på meg og det er vel best å lystre hvis man skal ha håp om å komme seg opp igjen om noen timer :o)) GOD NATT!!

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg