Negative vibber…..

I går ble det endel prat på jobben om endringene som vil komme, og hvordan det vil påvirke avdelingen… Da vi hadde morgenmøte i dag, kom det opp og sjefa måtte nok en gang legge lokk på de negative tankene. Om hun lykkes med det eller om det kommer opp igjen om en dag eller to er ikke godt å si… Jeg tror vel at det ikke kommer til å stilne før det endelig kommer et vedtak om hvordan sjefene på toppen har tenkt at det skal være….

Da jeg kjørte hjem fra jobben i dag og sto litt i kø oppe ved Ryenkrysset var det en taxisjåfør som pekte på bilen min og ville at jeg skulle kjøre ned vinduet…. Det viste seg at panseret på bilen var åpent, noe jeg ikke hadde lagt merke til fra der jeg satt. Da jeg dro fra byen var det ikke det, og jeg kan ikke forstå at det kan ha åpna seg av segselv!!! Jeg må på et eller annet vis ha kommet borti spaken, enda jeg skjønner ikke hvordan det har skjedd!! Jeg fikk da stoppet til slutt, og stengt det igjen, merkelige greier…..!!

Siden bilen skal leveres på verksetedet for å fjerne ripene og lakkes om i morgen, dro jeg oppom ESSO-stasjonen å vasket den. Syntes ikke jeg kunne komme ned med en møkkete bil. Får bare håpe at det står en lånebil der når jeg kommer, hvis ikke setter jeg meg ned å venter til det dukker opp en, hehehe!!!


Den ene rosa kaffekoppen min måtte innvies, så da jeg brygget meg en god kopp Dolce Gustro Café Grande Intenso i sta ble den det. Er skikkelig fornøyd med megselv for a jeg kjøpte de koppene og asjettene… Jeg tenker sommer, sol, varmegrader og frokost på balkongen med lyden av fuglesang i bakgrunnen. Aaaaaaa, hærlig :o))


Det gikk noen trost ute på bakken å lydde etter mark, og da var ikke Ronja sein om å hoppe opp i vinduskarmen… Hun satt helt fiksert med stive øyne å stirret på fuglene mens hun smattret med munnen, og tenkte nok at hun godt kunne ha hatt lyst på en fuglestek til dessert :o))


Vinja hadde rullet seg sammen på klatrestativet og sov så godt…., men så kom mammen med kamera å da våknet hun. Hun var så trøtt at hun ikke gadd å snu seg vekk, selv om hun sikkert hadde lyst til det. For når mammen kommer med kamera er hun ikke veldig populær, hehehe.


Vinja er veldig glad i mammen sin, og når mammen går på kjøkkenet stormer hun etter å hopper opp på benken eller bordet… Hun håper jo selvfølgelig at det skal falle noen godbiter på henne, og er ikke kjempefornøyd når hun bare får en koz i stedet. Ikke engang dådyrblikket hjelper, sukk!!


Ronja har inntatt senga mi, og det er ikke vanskelig å se at hun og Vinja har ligget der flere ganger… Sengeteppet er helt loddent av kattehår, og jeg gremmes jo litt for det da :o((, men jeg orket ikke å dra rundt på støvsugeren i dag. Jeg burde vel egentlig ikke utsette det til i morgen, men akkurat nå sikker jeg så godt i godstolen å har ikke så veldig lyst til å reise meg opp. Jo da, jeg er litt lat i dag :o))

Om et par minutter begynner CSI Las Vegas, og det må jeg få med meg :o))

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg