2. juledag…en slapp dag!!!

I går hadde jeg en fin feiring av bursdagen min, men venner og famlie.  Det ble litt frafall pga forkjølelse og omgangssyke, men vi som var igjen hadde nå en veldig hyggelig kveld.Jeg fikk jo kaffemaskin av Anne, Kine og Sven-Erik, av Ivar og Marit fikk jeg en batteridrevet visp… man trykker på knappen så rører den rundt i kjelen selv, av Eldbjørg og Berit fikk jeg penger. Naboen som ikke kunne komme fikk jeg et gavekort hos frisøren på vask, klipp og føn. Det kommer godt med på nyåret.

Jeg var veldig fornøyd med kaken jeg hadde bestilt:

Siden jeg ikke har oppvaskmaskin, så må jeg takle haugen med kopper og skåler fra i går for hånd. Har sittet å utsatt det lenge nå, for jeg klarte å få akutt betennelse i høyre armen i går. Den tålte ikke at jeg løftet og dro for å få møbler på plass etter at gjestene var gått i går. Jeg får bare ta tiden til hjelp så går det meste greit.

Var spent på hvordan pusene ville reagere med så mange mennesker her.  Vinja satt vettskremt oppe på kaminen, før hun for inn på soverommet mitt å gjemte seg.  Etter en stund gikk jeg inn til henne å kozte litt, og da kom hun å satte seg på dørstokken for å se ann gjengen en stund.  Ronja hadde det som plommen i egget, hun elsket at det kom masse mennesker som vill koze med henne. Etter at gjestene var godt syntes hun fortsatt at hun ikke hadde fått nok, så hun hoppet opp i fanget mitt  å sovna mens jeg strøyk henne over ryggen :o)

Kusina mi Borghild som bor i Os ved Bergen ringte meg nettopp og gratulerte meg med dagen i går. Hun hadde tenkt til å ringe meg i går men, så glemte hun det helt.  Egentlig greit det, for her var det ikke ørens lyd i går.  Det var veldig kozelig at hun ringte :o)

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg