Stille før stormen…

Nå sitter jeg på kjøkkenet å prøver å senke skuldrene litt innen jeg må rydde og ordne i huset. Har brygget meg en kopp kaffe med den nye Dolce Gusto maskinen jeg har fått i bursdagspresang. Nå tok jeg en kapsel med helt vanlig svart kaffe, og den smaker virkelig godt. 

Om noen timer kommer det venner og familie for å feire dagen min …..50 år…., tenkt at jeg har levd et halvt århundre!!!  Hvor har de årene blitt av???  I hode kan jeg ikke helt forstå at jeg har blitt “så gammel”, for jeg føler det ikke sånn. Nå ja, man er ikke eldre enn det man føler seg, så da så :o)

I går kveld klarte jeg å forstrekke noe bak i ryggen, og det var så vidt jeg klarte å komme ut av senga i dag, men etter å rusla litt rundt litt kjente jeg at det gikk seg til. Nå er det nesten borte igjen. Hadde tatt seg nydelig ut at jeg gikk helt krokete når gjestene kommer, he he!

Ute er det svinkaldt med 18 – 19 minusgrader, men sola er i ferd med å stå opp og himmelen er blå. Fra kjøkkenvinduet ser jeg flagget som henger helt stivt, det er ingen vind i dag… godt er jo det når det er så kaldt.  Fikk melding fra den ene fetteren min som bor på Skarnes, og der oppe var det -29C nå til morran…brrrr det er kaldt!!

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg