Hektisk dag…..

Nå i kveld er både kroppen og de små grå ganske slitne etter en skikkelig hektisk dag…… Vi la en plan på jobb xor å komme oss så langt igjennom en av køene våre, og vi gjorde virkelig en bra jobb om jeg skal si drt selv. Det var saker som ikke var plankekjøring, og som tok tid. Det tok virkelig på de små grå, som om ikke så altfor lenge skal få vile til i morgen.

Jeg lkkte godt å jobbe på den måten, at vi konsentrerte oss om de samme tingene…. Det er en fin måte å holde seg ajour på :o))

Hvis det blir mye skrivefeil så er det for at jeg bruker nettbrettet, og da har jeg en tendens til å bomme på bokstavene…… De er mye mer følsomme enn tastene på pc’n, og da sier det seg selv at feilene kommer. Orket ikke å dra fram pc’n nå like før jeg skal legge meg.

I lunchen var jeg bare nødt til å stikke ut en tur for å røre på meg, for kroppen min var ikke i humør i dag. Den var stiv zå det knaket å da var drt godt å komme ut litt. Stakk innom Åhlen en tur for å kikke litt, og jeg gikk ikke ut tomhendt, hehehe….. Jeg kjøpte meg et nytt turkis pledd til 199,- og et dørslag noe jeg ikke hadde fra før og som jeg ønsket meg. Mye enklere å bruke det enn en håndholdt sil….

Roen har senket seg i heimen etter en livlig kveld med to puser som har vært høyt og lavt, og nå har jeg tenkt å ta kvelden…… God natt!

4 kommentarer
    1. Synes du er dritkul som bruker det der brettet jeg. Mitt ligger som sagt nesten ubrukt en eller annen plass .. jeg får det nemlig ikke til! :S
      God natt til deg.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg