Festlighetene fortsetter…

De kongelige har satt seg i kirken, og når jeg ser på dem ser de ut som om de kanskje skulle ha vært et annet sted… Akkurat som mange av oss andre når vi “må” i kirken, et sted jeg ikke går altfor ofte selv.


Barn, svigerdatter og barenbarn sitter parate og venter på at dronningen og gemalen skal skride inn i kirken. Etterkommerne begynner å bli mange, med 3 barn og en snart her til Joakim og 4 barn til Fredrik.


Dronning Silvia og Kong Carl Gustav før gudstjenesten… Så netteopp et klipp av han mens presten snakket, og da så Carl Gustav ut som om han snart skulle sovne, hehehe!!
 

Dronning Sonja og Kong Harald… Dronningen er i livlig samtale med Silvia, som sitter på raden bak dem i kirken.


Mette Marit ser skikkelig morsk ut der hun sitter å hører på Haakon, som skravler i veg. Hun var så alvorlig i ansiktet at man skulle nesten tro det var en begravelse de var i, hehehe!


Det var ganske livlig aktivitet på benken der småprinsene satt, og det så ut som om de hadde det riktig så morsom der de holdt på. Med det samme fanfaren gikk før regentparet gikk inn, skvatt de til og satte seg pent og rolig.


Prins Henrik og Dronning Margrethe… Som Carl Gustav så Henrik ut til å kjede seg glugg ihjel, og som alltid er taket veldig spennende. Han sitter iallefall ganske ofte å ser oppi der, hehehe!! 

Tidligere i dag var en eller annen moteekspert i DR studiet, og han uttalte seg om noen av kjolene. Han var veldig begeistret for Sonjas sterk rosa kjole med de lange armene, og pratet ganske mye om den. Silvias kjole, oxo rosa, sa han ikke så mye om!!

Nå kom jeg på hvorfor mange av de kongelige ser så trøtte og uopplagte i dag… De festa jo til langt på natt, og da er det ikke alltid like enkelt å se fresh og fin ut, hehehe!!


2 kommentarer
    1. Kokooo;-))))) Forsto ikke noe av disse bildene med engang.. hehehe… Måtte vri huet rundt og tenke masse, trudde det var kongebryllup på gang.. hehe… men kom jo på at det er danska de feirer.. hihi… har ikke fulgt med i timen.. thiii
      Ha en fin fin dag videre

    2. Allis: Hehehe, som den store royalist jeg er må jeg få med meg 40 års jubileet til Dronning Margrethe. Følte jeg måtte leke meg litt som Hoffreporter, hehehe!!

      Ha en fortsatt fin dag du oxo :o))

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg