Han blunket til meg

Heisann og god morgen!

Jippy, endelig er sola tilbake igjen, og himmelen er knall blÄ. Krysser fingrene for at det fortsetter. Temperaturen ligger pÄ +14,5C i skrivende stund.

For et par dager siden begynte kapselmaskinen Ă„ blunke til meg, og ja jeg kaller den han, hihi 😃 Å nĂ„r han gjĂžr det betyr det at det er pĂ„ tide Ă„ avkalke igjen. Ettersom jeg ikke drikker sĂ„ mye kaffe lenger, blir det ikke like ofte som da den var ny.

NÄ er jeg akkurat ferdig med Ä avkalke, og det tok meg en halv time. SÄ nÄ sitter jeg Ä nyter dagens fÞrste kopp med kaffe, og jeg kjenner stor forskjell pÄ at kaffen. Den er nemlig varmere nÄ enn fÞr maskinen ble avkalket. Det var en gang jeg ikke hadde avkalkingsmiddel og mÄtte vente i nesten en uke. Da var kaffen nesten pÄ nippet til Ä vÊre lunken. NÄ sÞrger jeg alltid for Ä ha avkalkingsmiddel stÄende i skapet.

Var vĂ„ken allerede kl 07:30 i dag, og fĂžlte at jeg hadde sovet det jeg skulle Ă„ sto opp. Fikk unna Vinja’s morgenstell og medisinering, fĂžr jeg ryddet litt og fikk unna litt oppvask.

Jeg har ikke lagt de store planene for dagen, men jeg har tenkt til Ä gÄ ut Ä stÞtte opp Hagehortensiaen min. Den har blitt veldig stor nÄ, og det samme har blomsterballene. Grenene vil ikke klare Ä holde seg oppe stort lenger om de blir tynget ned av regn, og det ville vÊre sÄ trist om de knakk.

HĂ„per du fĂ„r en fin mandag đŸ„°

6 kommentarer
    1. Er pÄ kafe pÄ Karl Johan, ble en kjapp tur til Oslo i dag. Men siden skal jeg gjÞre dette: Skal spasere som svetten siler. SÄ spise suppe samt softis. siden skogstur som skaper sosiale sammenkomst. MÄ jo spÞke litt med bokstaver pÄ en mandag. Inspirert av Frodith. Ha en super dag.

      1. Ble jo fint vÊr i dag, og da er det koselig med en bytur. Jeg har trimmet med Ä klippe ned busker i dag, og det fikk holde for meg. SÄ fÄr jeg bruke bena en annen dag. Har igjen Ä spise softis, men skal nok fÄ gjort det i lÞpet av sommeren. Ha en fortsatt fin dag.

      1. Jeg mĂ„ innrĂžmme at jeg ble overrasket da jeg kjĂžpte den for noen Ă„r siden at den var sĂ„ avansert. Veldig greit at den minner meg pĂ„ det, for andre maskiner jeg har hatt har nok ikke fĂ„tt renset seg sĂ„ ofte 😉

    2. Greit Ă„ fĂ„ avkalket nĂ„r den begynner Ă„ blunke, for best med varm kaffe đŸ„° Husker du har vist bilder av hagehortensiaen din, – store og flotte blomster, sĂ„ lurt Ă„ fĂ„ stĂžttet den opp litt! 👍 Ha en fortsatt fin dag! đŸ„°

      1. Ja det er veldig greit Ă„ fĂ„ avkalket maskinen med jevne mellomrom, for jeg tenker at det vil gjĂžre at den holder lenger. Blomsterballene pĂ„ Hagehortensiaen begynner Ă„ bli store, selv om selve blomstene ikke har sprunget ut enda. Jeg var ute Ă„ stĂžttet den opp for en stund siden, sĂ„ nĂ„ slipper jeg Ă„ vĂŠre redd for at den knekker. Klems đŸ€—

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    UnngÄ personangrep og sjikane og prÞv Ä holde en hyggelig tone selv om du skulle vÊre uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver pÄ nett.

Siste innlegg