5 raske spørsmÃ¥l – del 23

Heisann!

I går kom 5 nye spørsmål fra min svenske bloggvenninne Maria (@mariasvardag), som jeg henger med å svarer på. Du kan forresten sjekke ut bloggen hennes HER.

Spørsmål 1: Banner du ofte?

Svar: Ja, men mest når det skjer ting utenfor min kontroll som ikke er så hyggelig, eller som nå sist hvor jeg sparket lilletåa bort i stolbenet.

 

Spørsmål 2: Norge når det er som best?

Svar: Da tenker jeg på årstidene først og fremst, og alle fire har noe som er best. Allikevel så topper nok listen den tiden vi er på veg inn i nå, julen og så en varm og fin sommerdag.

 

Spørsmål 3: Kan du kjøre slalom?

Svar: Vet ikke, har egentlig aldri forsøkt. Det er nok ikke noe for meg, for jeg er ikke noe begeistret for bratte bakker.

 

Spørsmål 4: Hva slags utdannelse har du?

Svar: Etter 9 årig obligatorisk skole har jeg kun 1 år på Handelsskole med stenografi, hvorfor begriper jeg ikke når man er både ordblind og tallblind 🙈. Utover det diverse kurser innen yrke mitt.

 

Spørsmål 5: Hva heter/hette dine mor/farforeldre?

Svar: Her må jeg dele inn i to grupper, adoptiv og biologisk. Morforeldre – adoptiv: Kari og Gunder, biologisk: Liv og Albert. Farforeldre – adoptiv: Agnes og Anton, biologisk: Gyri og Ola.

#utfordring #spørsmålogsvar

 

2 kommentarer
    1. Er alltid like spent når du har skrevet svar på disse fem spørsmålene 😀 Jeg banner også når jeg sparker borti noe og får vondt! 😀

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg