Fikk endelig hentet adventskalenderne mine

Heisann og hoppsann!

Formen var kanskje ikke like god i dag når jeg våknet, men feberen holdt seg allikevel borte og glad var jeg. Hadde avtalt med Bestisen i går kveld, om formen var grei så skulle jeg komme opp til henne å hente adventskalenderne mine.

Jeg kom meg ganske raskt inn i dusjen og fikk gjort meg klar til en tur ut.

Det begynte å bli lite med tørrfór til Vinja, så jeg bestemte meg for å reise innom Evidensia på Lørenskog for å kjøpe en pose. Det er ingen dyrleger på jobb i helgene, men butikken holder oppe til kl 14 på lørdag. Jeg var ute i god tid, så det var ikke noe problem. Vinja må ha spesialfór på grunn av leververdiene hennes, og det får jeg bare hos dyrlegen.

Jeg ringte Bestisen i det jeg kjørte fra Evidensia, og vi avtalte å møtes nede i garasjen. Vi endte opp med å stå der å skravle en stund, for vi mangler jo aldri noe å prate om 😂

Dette er den første kalenderen min, og o la la for noen øyegodis på forsiden. Jeg har allerede åpnet alle lukene fram til i dag, og var forsiktig med å ikke ødelegge lukene og brette de inn igjen. For da kan jeg fortsatt kunne kose meg med bilde 😍 Det er søte små sjokolade hjerter bak alle lukene. Kalenderen har jeg fått av M som jeg strikker sammen med.

Kalender no 2 er en som Bestisen bestilte hos Kitchn for seg selv og meg, som vi til slutt fikk for under hva en kalender egentlig koster. Kalenderen inneholder diverse sjokolader og noe lakris + noen små fine sitater hver dag. Jeg hadde en sånn kalender i fjor også som jeg fikk av daværende arbeidsgiver.

 Over kan du se hva som har gjemt seg bak lukene de 9 dagene som har gått. Etter at jeg tok bilde har jeg smakt på 3 sjokolader, og jeg tror det holder for i dag. Ved siden av ser du de små sitatkortene, som faktisk kan brukes som pakkelapper om man vil. Alle sitatene er til ettertanke og veldig fine 🥰

Nå føler jeg at ting begynner å falle på plass, og jeg kan begynne å konsentrere meg om å få pyntet ferdig til jul. For første gang på flere år er ikke heimen pyntet så mange dager inn i desember. Hadde planer om å hente opp den megastore boksen med nisser, juletre og resten av boksene med julepynt i dag. Kjente at det var best å ikke strekke strikken for langt, og venter heller til i morgen når jeg er helt uthvilt.

Håper du har hatt en fin lørdag 🥰


14 kommentarer

Siste innlegg