TrĂžtt i tryne…, da hjelper det med en kopp sterk kaffe ☕

Coffee_Image by ASTAR SHAHAM from Pixabay

Hei og god morgen!

Dagens vÊrrapport: Himmelen er knallblÄ og ikke en sky Ä se, og vinden vi har hatt de siste dagene har blÄst helt bort. Temperaturen nÄ pÄ morgenen ligger pÄ +15C.

Ikke sovet sÄ mye i natt, sÄ det er godt Ä starte dagen med en kopp sterk kaffe. Jeg er jo ikke av de som vanligvis legger meg tidlig, men i gÄr kom jeg meg faktisk i seng i ganske normal tid. Var trÞtt og gjespet hele kvelden helt til jeg lÄ i sengen. Da var jeg lys vÄken, og Jon Blund nektet Ä komme pÄ besÞk fÞr det begynte Ä lysne av dag
 SÄ Þyelokkene blir nok veldig tunge utover dagen.

I gÄr var det en skikkelig slÞv dag, hvor jeg nesten ikke gjorde noen ting. Satt langt ned i godstolen Ä leste noen timer, sÄ strikket jeg noen omganger pÄ sjalet mitt fÞr jeg la det bort.

Begynte i stedet Ä gjense gamle episoder av Below Deck Mediterranean. Jeg ser svÊrt lite reality serier, men akkurat denne og de andre Below Deck seriene liker jeg godt. Har du sett dem? Serien kan streames pÄ TV 2 Play.

FÞrste dagen i juli i dag, og vi har lagt den fÞrste sommermÄneden bak oss. Kan merke at en del har startet pÄ ferie, for det er stille i blokka og parkeringsplassen pÄ andre siden av gaten er tom for biler. Da jeg fortsatt var i jobb gledet jeg meg til denne tiden, for da var det ikke sÄ fult pÄ t-banen. Selv jobbet jeg hele sommeren, og tok ferie i hele august. De fleste kollegene ville ha ferie i juni og juli, sÄ det var aldri noen diskusjon om jeg kunne fÄ ferie da.

Planer for denne dagen er Ä dra en tur i butikken for Ä kjÞpe kattesand og do poser. Det var de to tingene jeg skulle ha kjÞpt om lÞrdagen, men som jeg selvsagt kom hjem uten. Ellers sÄ tar jeg dagen helt som den kommer.

4 kommentarer
    1. SĂ„ leit Ă„ ikke fĂ„ sove! Du fĂ„r ta det med ro og nyte dagen pĂ„ best mulig mĂ„te.đŸ„° Jeg har ikke sett serien du nevner, men oppdaget nylig det britiske bakemesterskapet. Det gĂ„r pĂ„ NRK1, og da er det sĂ„ greit Ă„ fĂ„ sett det. Vi har jo fiber sĂ„ fĂ„r sett de fleste programmene i ettertid, men har ikke brukt TV2 Play.

      1. Det er veldig slitsom Ă„ ligge der Ă„ ikke fĂ„ sove, men det gĂ„r i grunnen greit nĂ„ som jeg har kommet meg opp Ă„ vĂŠrt i gang en stund. Jeg ser mye pĂ„ TV 2 Play, og spesielt Hayu hvor alle reality programmene ligger men ogsĂ„ BritBox. Sistnevnte har jo mange fine britiske filmer og serier, som jeg er sĂ„ glad i. Ha en fin mandag đŸ€—

    2. Det er feriestille pÄ veiene utover nÄ. Men det er mange barn pÄ ymse sommerskoler og leirer, og bÄde hÄndball- og fotballskoler i fleng. Det er bra med slike aktiviteter for de som vokser opp. Starta ferie i dag. Var ute og fikk bestilt ny bagasjeboks til mopeden. Det tok over ei uke fÞr den kom. Hadde pytt-i-panne til middag. Skal snart ut en tur etterpÄ men vil bare slappe av litt etter middag. Ha en fin kveld.

      1. Ja det er helt klart stille pÄ veiene nÄ i noen uker fremover, og det er veldig deilig. Fint at det finnes aktiviteter for ungene som de kan vÊre med, spesielt nÄr foreldrene ikke har fÄtt ferie enda. Litt grÄtt i dag, men jeg skal ikke sitte inne av den grunn. Ha en fin tirsdag.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    UnngÄ personangrep og sjikane og prÞv Ä holde en hyggelig tone selv om du skulle vÊre uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver pÄ nett.

Siste innlegg