Ikke sur og grinete på en lørdag…

Photo taken with Focos

Heisann og hoppsann!

Da jeg krabbet ut av senga ved 10 tiden i dag var det grått ute, og det hadde kommet regn i løpet av natten eller morgentimene. Det blåser en del, men det er bare godt. Temperaturen var på +18C, og nå rett før sola treffer balkongen +20C.

Det var på tide å fylle ut og sende inn Meldekortet til NAV, og for første gang på lenge funket Bank ID med en gang. I flere måneder har jeg slitt, og måtte prøve x-antall ganger før jeg kom inn. Dette meldekortet var også rask å fylle ut, for jeg har ikke vært på jobb de siste 14 dagene. 

I går fortalte jeg at jeg ble så sint at jeg holdt på å sprekke, og du kan lese mer om det HER. Jeg kastet bort flere timer med å sitte i kø hos Telenor uten å få hjelp. Problemet var at T-WE app’n på iPhonen og Apple TV ikke fungerte. Jeg hadde bestemt meg for å ringe dem tilbake igjen i dag, men har ombestemt meg. Ene og alene for at det blir sikkert like vanskelig i dag, og jeg har ikke lyst til å ødelegge lørdagen min med å bli i dårlig humør. Så jeg venter heller til mandag morgen å tar det da!

Tidligere på formiddagen i dag skar jeg opp flere pappesker fra pakker jeg har fått i det siste. De har blitt liggende for at jeg ikke har orket å rive dem opp, men nå var jeg lei av å se på dem så jeg tok fram den største kniven i skuffen. Den er ganske skarp så det gikk lett og raskt å kutte pappen i mindre biter. Ser at mange ikke gidder å rive opp før de kaster, og det er så irriterende for det blir fort fult da.

I kveld blir det Elvis-filmen på Lørenskog kino sammen med Bestisen. Skal møte henne litt tidligere, for å dra innom Elkjøp en tur. Blenderen hennes gikk i stykker denne uken, og hun skal skaffe en ny.

Håper du får en fin lørdag 🥰

 

6 kommentarer
    1. Det er blitt nesten håpløst å ringe firmaer eller etater for tiden. Man bruker halve dagen i telefonkø og når man endelig får snakke med noen, kan de ikke hjelpe deg. 😏😫
      Det er nok lurt å ta helgefri fra slike telefoner og heller kose deg på kino.🤩 Ha en flott filmopplevelse.🎬

      1. Ja helt håpløst å komme fram, syntes det var bedre når Canal Digital var eget firma. Etter at de gikk inn i Telenor, har det nesten blitt umulig å nå fram på telefon. Hadde en fantastisk filmopplevelse i går, med glede og litt tårer også 😉

    2. Mulig jeg ser på den samme filmen seinere, regner med at du skriver litt om hva du syns om filmen. Ble nye sko i formiddag fra XXL, var 3 timer i skogen og skoa var gode. Nå skal jeg spise litt før jeg dusjer. Deretter sjekker jeg nyhetene og litt sånn. Ha en fin kveld.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg