Har du prĂžvd denne?

NĂ„r jeg steker kylling fileĂ©r som er rĂ„, sĂ„ syntes jeg ofte det kan bli litt lite smak. SĂ„ jeg “splasher” alltid opp i litt soya saus, noe som forandrer hele smaksbildet pĂ„ et blunk. I flere Ă„r brukte jeg de sortene jeg fikk i daglivarebutikkene, men syntes aldri at det var sĂ„nn supergodt.

SĂ„ tipset sĂžsteren min meg om en helt fantastisk soyasaus som heter Silver Swan. Hun brukte den nĂ„r hun laget Pansit, som er en nudel, grĂžnnsak og kyllingrett. Den gangen, for det er noen Ă„r siden, var det ikke sĂ„ lett Ă„ fĂ„ tak Silver Swan her i Oslo. Det var kun en asiatisk butikk i nĂŠrheten av der jeg jobbet som hadde den
 Etterhvert var det flere som tok den inn, og jeg slapp Ă„ fly lange veier for fĂ„ tak i den, hvis min faste var utsolgt.

Da Oppsal senter Äpnet sine dÞrer igjen etter Ä ha blitt revet, og bygget opp pÄ nytt, kom det ogsÄ en fantastisk butikk som selger mange forskjellige produkter fra utlandet, som for eksempel olivenoljer og soyasauser og mye annet spennende. Der hadde de ogsÄ Silver Swan soyasausen, som er produsert pÄ Phillipinene. Veldig happy for at jeg kan fÄ tak i den pÄ nÊrsenteret ;o))

Jeg har nevnt sausen for kolleger og venner som er glad i sushi, og de syntes at den passer veldig godt til det. 

Har du hĂžrt om denne soyasausen?

#mat #soyasaus #silverswan #matlaging #godt #pansit #tips #blogg

21 kommentarer

Siste innlegg