Jeg fikk den siste plassen

At flere og flere har begynt å ta t banen, merker man godt på parkeringsplassen. Det har som regel ikke vært noe problem å få plass der, selv om man kommer litt sent. Nå derimot er det en helt annen historie.

I dag er jeg litt forsinket, og ved første øyekast så jeg ingen ledige plasser. Heldigvis var det en eneste plass igjen, men den var trang… Jeg klarte akkurat å skvise meg inn, phu!!

#fult #tbane #parkeringsplass #blogg

14 kommentarer
  1. Toini: Hadde jeg ikke fått plass måtte jeg ha lett etter noe ledig i gatene nedenfor stasjonen, og i verste fall reist hjem med bilen å gått ned… Det lønner seg nok ikke å være sent ute nei, da kan man ende opp med å bli enda senere. Gikk heldigvis greit i dag ;o))

  2. haha godt du klare skvise deg inni mellom då! Det verste jeg vet er å ikke finne parkeringsplass i nærheten av plasser jeg skal være. I HGSD sentreum hater jeg å kjøre bil ut selv. For det er ei mara å finne parkeringplass der.

  3. Victoria Larsen: Man kan ikke sove lenge om morningen i alle fall, hvis man vil ha en parkeringsplass. Så i morgen må nok denne damen opp tidlig ;o)) Ha en fortsatt fin onsdagskveld ;o))

  4. Helge: Ja det var bare flaksen at jeg fikk en plass i dag. Nå på vinteren er det kanskje plass til i underkant av 30 biler, og ellers kan det nok skvises inn nesten 40 stk.

  5. fruensvilje.blogg .no: Hvis enkelte hadde parkert som de burde, hadde det blitt et normalt mellomrom mellom bilene. Enkelte tenker bare på seg selv, og parkerer skjevt å da får vi andre problemer. Ja det blir ikke å sove lenge i morgen nei hvis jeg vil ha en p-plass ;o))

  6. solliv: Når snøen blir borte, så blir det frigjort noen flere parkeringsplasser så da løser problemet seg selv. Inntil da får jeg bare se å komme meg ut av senga tidligere ;o))

  7. Tone V. Vinningland: Jeg er ganske god på å skvise meg inn på smale parkeringsplasser. Det må man være når man bor i Oslo, hihi! Jeg får teste ut Haugesund til sommeren, så får vi se hvordan det går ;o))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg