Etter pÄskens mange utskeielser, var det pÄ tide Ä skjerpe seg Ä begynne Ä spise litt mer sunn og fornuftig mat. Jeg sto lenge Ä vaklet mellom laks og kylling, men siden jeg mÄtte i butikken for Ä handle litt likevel ble det kalkun. PÄ Meny hadde de oppskjÊrte kalkunfileér, sÄ da falt valget pÄ det. Til det ble det ferdig rucculasalat, med litt ekstra ruccala pÄ toppen + fetaost som jeg ikke kan vÊre foruten!.
KalkunfileĂ©ne stekte jeg i olivenolje, og nĂ„r de var nesten ferdige helte jeg over litt Silver Swan soya saus for Ă„ fĂ„ litt mer smak pĂ„ den. Det smakte himmelsk godt đ
#kalkunfile #kalkun #salat #rucculasalat #ruccula #silverswan #soyasaus #feta #ost #mat #middag #sundt #blogg
16 kommentarer
Ă Ă„h det sĂ„ godt ut og for et morsomt blogg navn đ Ăžnsker deg en god natt đ
// Benedicte
Jesus 4 a Reason: Det var veldig godt :o)) Med litt god soya saus over ble det en helt ny rett :o))
Ănsker deg ogsĂ„ en riktig god natt :o))
PÄsken frister med mye mat av deg sÞte slaget, for min del ble det ikke sÄ mye av det. Det ble litt taco og pizza i pÄsken ellers ymse pÞlseretter. Skal til tannlegen i morgen og det skal bli deilig, lÞsna noe av ei tann i pÄsken, sÄ dermed var alt typisk pÄskemat en fjern tanke for emg. Hadde spaghetti + pÞlser og egg til middag igÄr. Ha en fin dag.
en fin rett ja,og med gode smaker sÄ blir det kos pÄ en sunn mÄte
SÄ veldig godt ut ogsÄ.
Det sÄ veldig godt ut!! Namm
SĂ„ godt!
Helge: Jeg var nok ikke like stanhaftig som deg dessverre, sÄ nÄ mÄ jeg bare ta meg selv i nakken. Det er ikke noe gÞy Ä gÄ til tannlegen, men greit Ä fÄ det overstÄtt. I sÊr nÄ som du har mistet litt av tannen din. Lykke til i morgen :o))
fruensvilje: Det beste er at kalkunfileéne var sÄ store at det er igjen til en salatmiddag i dag ogsÄ :o))
Siv Svanem: Det var veldig godt, og kan varmt anbefales :o))
dvergpinschere i mitt hjerte: Var veldig godt, og det beste er at det er igjen til i dag :o))
Nam nam… đ Det sĂ„g virkelig nydelig ut! đ
facelessfashiion: Det er jo nettopp det det er :o)) Anbefaler virkelig Ä prÞve Ä steke kylling og kalkun i Silwer Swan soya, den setter veldig god smak pÄ kjÞttet.
Unni: Kan varmt anbefalses :o))
Ă h, det sĂ„ godt ut! Det gjĂžr seg med litt godt krydder eller saus. Jeg har et slags barbeque-krydder jeg pleier Ă„ drysse over kylling. NĂ„r jeg lager pastasalat pleier jeg Ă„ bruke fransk dressing (sĂ„nne pakker med pulver som blandes ut i vann og olje). Her har det blitt litt vel mye godteri-spising i pĂ„sken, for bĂ„de kvikk-lunsj og smĂ„godt var jo sĂ„ billig….
Hanne Beate: Jeg har blitt sÄ glad i Silver Swan soya saus. SÞsteren min tipset meg om den for noen Är siden, ser du. Hun lager en utrolig god Pansit (nudelrett m/grÞnnsaker og kylling), og da smaksetter hun retten med den.
Huff ja, det var ikke bra at smÄgodtet var sÄ billig. Folk gikk jo av hengslene for Ä kjÞpe mest mulig. Var det ikke noen som anklaget en av butikkjedene for at han blitt sÄ dÄrlig etter Ä ha spist for mye godterier :o))