Etter påskens mange utskeielser, var det på tide å skjerpe seg å begynne å spise litt mer sunn og fornuftig mat. Jeg sto lenge å vaklet mellom laks og kylling, men siden jeg måtte i butikken for å handle litt likevel ble det kalkun. På Meny hadde de oppskjærte kalkunfileér, så da falt valget på det. Til det ble det ferdig rucculasalat, med litt ekstra ruccala på toppen + fetaost som jeg ikke kan være foruten!.
Kalkunfileéne stekte jeg i olivenolje, og når de var nesten ferdige helte jeg over litt Silver Swan soya saus for å få litt mer smak på den. Det smakte himmelsk godt 😋
#kalkunfile #kalkun #salat #rucculasalat #ruccula #silverswan #soyasaus #feta #ost #mat #middag #sundt #blogg
16 kommentarer
Ååh det så godt ut og for et morsomt blogg navn 🙂 ønsker deg en god natt 🙂
// Benedicte
Jesus 4 a Reason: Det var veldig godt :o)) Med litt god soya saus over ble det en helt ny rett :o))
Ønsker deg også en riktig god natt :o))
Påsken frister med mye mat av deg søte slaget, for min del ble det ikke så mye av det. Det ble litt taco og pizza i påsken ellers ymse pølseretter. Skal til tannlegen i morgen og det skal bli deilig, løsna noe av ei tann i påsken, så dermed var alt typisk påskemat en fjern tanke for emg. Hadde spaghetti + pølser og egg til middag igår. Ha en fin dag.
en fin rett ja,og med gode smaker så blir det kos på en sunn måte
Så veldig godt ut også.
Det så veldig godt ut!! Namm
Så godt!
Helge: Jeg var nok ikke like stanhaftig som deg dessverre, så nå må jeg bare ta meg selv i nakken. Det er ikke noe gøy å gå til tannlegen, men greit å få det overstått. I sær nå som du har mistet litt av tannen din. Lykke til i morgen :o))
fruensvilje: Det beste er at kalkunfileéne var så store at det er igjen til en salatmiddag i dag også :o))
Siv Svanem: Det var veldig godt, og kan varmt anbefales :o))
dvergpinschere i mitt hjerte: Var veldig godt, og det beste er at det er igjen til i dag :o))
Nam nam… 😉 Det såg virkelig nydelig ut! 😀
facelessfashiion: Det er jo nettopp det det er :o)) Anbefaler virkelig å prøve å steke kylling og kalkun i Silwer Swan soya, den setter veldig god smak på kjøttet.
Unni: Kan varmt anbefalses :o))
Åh, det så godt ut! Det gjør seg med litt godt krydder eller saus. Jeg har et slags barbeque-krydder jeg pleier å drysse over kylling. Når jeg lager pastasalat pleier jeg å bruke fransk dressing (sånne pakker med pulver som blandes ut i vann og olje). Her har det blitt litt vel mye godteri-spising i påsken, for både kvikk-lunsj og smågodt var jo så billig….
Hanne Beate: Jeg har blitt så glad i Silver Swan soya saus. Søsteren min tipset meg om den for noen år siden, ser du. Hun lager en utrolig god Pansit (nudelrett m/grønnsaker og kylling), og da smaksetter hun retten med den.
Huff ja, det var ikke bra at smågodtet var så billig. Folk gikk jo av hengslene for å kjøpe mest mulig. Var det ikke noen som anklaget en av butikkjedene for at han blitt så dårlig etter å ha spist for mye godterier :o))