Ny sveis og Plantasjen i dag

I natt har jeg virkelig sovet ordentlig, 11,5 time tilsammen…. I går kveld var jeg så frossen at jeg bare skulle putte megselv under dyna en “liten” stund for å få varmen, men det var noe av det dummeste jeg hadde gjort. Jeg hadde satt på tv’n på soverommet å lå å kikket på Beat for Beat, men i det Nytt på nytt begynte gled denne damen inn i drømmeland å våknet ikke før det begynte å lysne i dag morges… Da sto omtrent alt lyset på over alt, så jeg sto opp å slo dem av å ramla ned i senga igjen å sov et par timer til…

Første gangen på veldig lenge at jeg har følt meg helt utvilt nå jeg sto opp igjen, en deilig og veldig uvant følelse.

Kl 11 hadde jeg time hos frisørdamen for å få ordnet litt på sveisen min… Jeg hadde tenkt til å ta en før bilde, men glemte det helt, men jeg hadde et jeg tok for en uke siden etter å strevd en evighet med føneren. Måtte myse mot formiddagsola på etterbilde og ser skikkelig trøtt og dratt ut……. Var slettes ikke enig med meg selv hvilken farge jeg skulle ha før jeg kom dit, men endte tilslutt opp med at jeg ville ha det veldig lyst å det ble det jammen også, hehehehe!! Det har jo vært ganske lyst i forveien, men litt mer gyllent kanskje. Litt uvant å ha det så lyst, men det er en vanesak. Håret var veldig flisete så det ble nødvendig å ta av litt, og gjorde at så friskt ut å ikke som en piasavakost :o))

Når jeg var ferdig hos frisørendamen dro jeg en kjapp tur hjemme, og ringte samtidig til Anne for å spørre om hun hadde noe fåre…. Jeg hadde tenkt meg en tur på Plantasjen oppe ved Olavsgård å lurte på om hun ville være med. Hun hadde ikke noe annet på kalenderen så hun sa ja til en tur opp dit. Jeg trengte noen potter til å plante om noen avleggere fra november/desemberkaktusen min…. Kom litt sent avgårde for jeg traff naboen ute i gården å ble stående en stund å skravle med henne.

De hadde ikke de pottene jeg var ute etter og de dem hadde passet ikke helt… Da mener jeg ikke når det gjelder farge, men de var for lave. Får heller lete hos andre for å finne noe lignende. Jeg fikk da tak to uekte eføyer til å pynte opp på balkongen m/kurver til, et par ruller med søppelsekker, en eske med te-lys og en stor potte med Erika til graven. Vi tok oss tid til å sitte ned på kafeen for å ta en vaffel og en kaffe for meg. Hadde kanskje trodd at det ville være flere folk der siden det var lørdag, og tid for å begynne å plante til høsten men det var det ikke.

Vi ble enig om at Anne skulle komme en tur til meg på kvelden, og i stedet for å lage mat skulle vi bestille en pizza… Jeg dro innom Ultra og kjøpte litt snoop til kvelden å så var det rett hjem å hente fram støvsugeren å skreme hybelkaninene og annet rusk ut av heimen. Jeg ble akkurat ferdig til Anne kom, og da hadde jeg jammen holdt på jevnt og trudt, puh. I morgen skal jeg gå grundigere til verks, for da støvkluten og skurefilla fram og når det er klart skal andre gardiner og duker fram…..

Det ble pizza fra Dollie Dimple`s, en Bankers med ekstra ost og hvitløksdressing til, nam nam… Når maten hadde sunket litt ned i magen fant jeg fram snoopet jeg hadde kjøpt, og vi kozte oss med det mens vi så på Stjernekampen og deretter Lindmo hvor Halvar Flatland og datteren var med. Det var så flott å se ham oppe og i gang igjen :o))

Siden jeg sov så godt natt til i dag er jeg jo ikke trøtt nå enda klokka snart er 03:00 på natten…. Tror nok kanskje jeg skal jeg prøve å legge kroppen i vater i noen timer nå, natta!!!

6 kommentarer

Siste innlegg