Middelhavskylling:
600 gr kyllingfilet
1 ss olje
1 ts salt
1/2 ts pepper
2 ss finhakket oregano eller tørket fra glass
Stek kyllingfileene i en panne med olje i 3 – 4 minutter på hver side.
Ha i salt, pepper og oregano og la fileene hvile i 3 – 4 minutter.
Tomatsaus:
2 bokser med hakkede tomater, gjerne med krydder
2 stk løk
2 fedd med hvitløk
2 ss hakket frisk basilikum eller tørket fra glass
1 ts sukker
1 ts salt
1/2 ts pepper
Finhakk løk og hvitløk i en kjele med litt olje, til løken er blank.
Tilsett hermetiske tomater, sukker og basilikum. La alt putre i noen
minutter. Smak sausen til med salt, sukker og pepper.
Server kyllingfileene med fullkornspasta og tomatsaus.
3 kommentarer
Mmmm, det smaker nok godt, den ‘kyllingen’ må jeg prøve, kanskje neste fredag/lørdag 🙂
Lillian: Det var knallgodt, men vi fant ut at man nok må krydre mer enn det står i oppskriften :o))
Vi er glad i krydret mat her i huset, så jeg tilsetter nok litt chili også, som vanlig 🙂
Takk for oppskriften!