Canal Digitals Grunnpakke…


To påminnelser på mail og en på SMS måtte til før jeg fikk ut fingeren…. Skal gjøre det i morgen har jeg tenkt hver gang, men så har jeg jo glemt det igjen. I dag derimot fikk jeg endelig satt meg ned å valgt mine 15 ekstra kanaler til grunnpakka. Etterpå var jeg nødt til å ringe Canal Digital for det at jeg har to dekodere, en vanlig HD uten opptak som går igjennom borettslaget og en HD m/opptak hvor jeg betaler ekstra for kanalene. Jeg måtte spørre om det valget jeg hadde gjort til grunnpakka gjaldt begge abonnementene, og det kunne hun jeg snakket med bekrefte.

Det var noen få kanaler til jeg godt kunne ha tenkt meg, og jeg tenkte at de kunne jeg kanskje betale ekstra for men nei da. Ville jeg ha dem måtte jeg bytte de med noen andre som jeg hadde valgt. På den ene siden får man flere kanaler i en og samme pakke, men på den andre siden så har får man ikke velge alle de kanalene man har lyst på. Det er ikke mye jeg får gjort med det enn å irritere meg over det!!

I det jeg skulle legge på så kom damen med at jeg kunne få et gratis prøveabonnement på Viasat kanalene, og det varer ut året. Jeg sa ja til det, men ba henne sette en sluttdato per 31.12.12., sånn at jeg slipper å ende opp med et abonnement jeg kanskje ikke vil ha. Jeg skal sammenligne det med Cmore, og så får vi se hva jeg velger på slutten av året.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg