Julefreden har senket seg…..

Endelig er alt ferdigpyntet, og røde juleduker ligger på overalt. Nå har jula definitivt kommet inn i heimen :o)

He he, faren min ringte meg i sta for å gratulere meg med dagen i dag… Han hadde glemt at det fortsatt er et par dager igjen. Det gjør ikke så mye, bare kozelig at han ringte… han er ikke av de som ringer for ofte akkurat.

Jula er en fin tid for oss tv-slaver, men det byr jo på en del problemer oxo. I allefall for meg som ikke har dekoder eller dvd-spiller som kan ta opp.  Det er alltid to, tre eller fire program som man har lyst til å se på som går samtidig. Det begynte allerede i dag, dagen før dagen på NRK, Hjelp, det er juleferie, Santa  Claus nr et eller annet på TV-Norge, Beethoven på Viasat 4, og Bingo Lotto på Svensk TV4.

Hva skjer da, jo jeg får ikke sett ordentlig på noe av det… sitter å sapper fra den ene kanalen til den andre.  Det beste ville jo heller være å slå av hele greia å høre på radio’n, men det greier jeg jo ikke.

Nei, det er ikke greit å være TV slave, he he…

Kattene var så flinke og snille i dag når jeg strøyk dukene mine…  Vanligvis skal de opp på strykebordet, leke med strykehjern-ledningen eller dra i duken etterhvert som jeg stryker.  Det er som regel en prøvelse, men ikke denne gangen.
Nå ligger englebarna i senga mi og sover så søtt…  De syntes nok at det er litt rart i stua med juletreet der, klatrestativet dems flyttet på pluss en del andre ting som måtte flyttes eller fjernes for jula

Heisann der kommer Ronja for å koze litt, og ingenting er vel mer hyggelig enn å ha en varm og lodden pusekatt i armkroken :o)

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg