Postkort fra en kollega…

Fikk dette fra en kollega som hadde vært i varmere strøk, og jeg må jo innrømme at det satte blodomløpet i gang hos den kalde hønseflokken her oppe i nord…. pust pust :o)

 

7 kommentarer
    1. Hehehe!!!! ja der skoil enn ha vøri karl.. hehehehe .. De er jammen heldig de som kan nyte sommer og sol pĂĄ disse tider.. Vi har snødd inne i dag… fysj.. trudde det var over nĂĄ her hos oss, men neida.. det bare mĂĄ lave ned!! I dag gĂĄr de ut med varsel om at folk mĂĄ mĂĄke hustakene sine for i de nærmeste dagene kommer det mildvær.. blir det regn sĂĄ ligger vi tynt an…
      Ha en fin dag videre

    2. Allis: Hustakene her ned i Oslo sentrum begynner oxo ĂĄ bli farlig, og de har begynt ĂĄ henge opp stengsler her og der. Istappene er ganske lange enkelte steder.

    3. Off fy søren.. passe godt på deg sjøl når du er utenfor dørene.. leste om den stakkars gutten i Bergen som fikk et takras i huet for noen dager siden.. drit skummelt..
      SĂĄg du at du har fĂĄtt kommentar fra sjefen pĂĄ agrosan pĂĄ innlegget ditt.. eg mĂĄtte tipse ho om innlegget ditt, super god reklame du ga til et super godt produkt;-))

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver pĂĄ nett.

Siste innlegg