Jeg var skrubbsulten når jeg kom hjem fra jobben, men jeg hadde ingenting i kjøleskapet. Hadde jo glemt å ta ut kyllingfileén før jeg dro på jobben i dag. Da er det greit med flatpakket kjøttdeig, og frossen lappskausblanding i fryseren.
Først tar man å steker kjøttdeigen:
Så kommer lappskausblandingen i:
Så har man grønnsaks- og urteterninger i, kryddrer med pepper, urtesalt, karve, hvitløkspulver,
balilikum og estragon:
Lar det hele koze seg under lokk 10 – 15 minutter, og vips så ender du opp med dette:
Nå sitter damen mett, og fornøyd å slapper av etter en god middag :o)
2 kommentarer
Nammis.. Fort gjort i en port. Det såg godt ut!!!
sv: Har ikke vert på lillestrøm 4 juli, men vi kommer nok engang.. hihi.. ønsket er der, det er jo nesten norges største treff den dagen. Skal si ifra om vi dukker opp neste år, kanskje vi kan møtes.. hihii
allis: Det hadde vært gøy… Det er litt av en syn med alle de lekre bilene, gamle som nye. Mange arbeidstimer som er lagt ned for å få bilene i tipp topp stand.