Da var vi nede pĂ„ blĂ„tt đŸ„¶

Heisann og god morgen!

Ute er himmelen blÄ og sola har begynt Ä stÄ opp. Temperaturen har for fÞrste gang, mener jeg, pÄ denne siden av sommeren krÞpet ned pÄ blÄtt, og ligger pÄ -0,5C.

Jeg sov sÄ hardt rett fÞr alarmen gikk av i dag at den hadde ringt en stund fÞr jeg vÄknet. Kroppen fÞles uthvilt og helt klar til Ä ta fatt pÄ en ny dag.

I dag skal jeg pÄ en Lunsj-konsert i LÞrenskog hus, for Ä hÞre pÄ Benedicte Adrian. Hun skal synge litt forskjellige lÄter, bÄde nytt og gammelt. Jeg har kjÞpt billetten igjennom LÞrenskog Revmatikerforening denne gangen, sÄ vi blir en del som kjenner hverandre pÄ konserten. Forteller mer senere i dag.

Jeg er jo katte passer denne uken, og de to siste dagene har den nydelig pusen kommet fram og hilst. FĂžrste dagen var hun sky Ă„ gjemte seg, men sĂ„ fant hun vel ut at jeg ikke var sĂ„ farlig 😾 I gĂ„r satt hun til og med Ă„ ventet pĂ„ meg, og kom lĂžpende da jeg lĂ„ste meg inn. Da vanket det en del koz etter at jeg var ferdig med Ă„ ordne toa og maten hennes.

NÄ mÄ jeg hente fram fÞneren og tÞrke hÄret mitt, fÞr jeg spiser frokost Ä ordner meg for dagen.

HĂ„per du fĂ„r en fin tirsdag đŸ€—

2 kommentarer

    1. SĂ„ flotte farger pĂ„ blodlĂžnnen! Den er jo fin hele sommeren, – men mer ulike rĂždfarger nĂ„. SĂ„ moro at pusen kom fram og ville ha kos! Hun kjenner deg nok igjen og vet at hun fĂ„r mat av deg.đŸ˜» Artig Ă„ hĂžre pĂ„ Benedicte Adrian, – hun er flink til Ă„ synge! Kos deg resten av dagen! đŸ„°

      1. Vi har to blodlĂžnn her, hvor av en gammel som stĂ„r utenfor inngangen der Tosca bor og en pĂ„ plenen ved enden av blokka vĂ„res. De er jo sĂ„ vakre i fargen, og nĂ„ er den sĂ„ intens og fin. Pusen kom Ă„ mĂžtte meg i dag ogsĂ„, sĂ„ hun har tydeligvis godtatt meg. For som han ene pappaen sa, sĂ„ er hun faktisk ikke sĂ„ glad i kvinner. Jeg snakker jo til henne i en rolig og ikke sĂ„ hĂžy stemme, som hun tydeligvis liker. Konserten til Benedicte Adrian var veldig fin, og jeg skulle Ăžnske den var lenger enn en time. Klems đŸ€—

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    UnngÄ personangrep og sjikane og prÞv Ä holde en hyggelig tone selv om du skulle vÊre uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver pÄ nett.

Siste innlegg