Jeg hadde ingen planer i dag, men så ombestemte jeg meg

Heisann!
Allerede da jeg sto opp før kl 8 i dag var temperaturen på +18C, og ut over dagen når sola sto høyt på himmelen, lå den på +28C.

Jeg hadde egentlig ikke de store planene i dag, annet enn å dra ned på gravlund for å stelle graven til foreldrene mine. Det er min mammas fødselsdag i dag, så jeg ville også tenne lys for henne. Planene ble forandret….

Jeg hadde ikke vært ved graven siden før 16 mai, når jeg plantet og pyntet til nasjonaldagen. Gikk ut fra at blomstene var ferdige, så jeg kjøpte to av den sorten du ser over her i går for plante der i stedet. Husker ikke hva de heter.

På morgenen i dag ombestemte jeg meg og ville heller ha en rose på graven, og da måtte jeg til Plantasjen. Jeg ringte Bestisen, som ikke hadde stått opp enda, og spurte om hun ville være med. Å det ville hun gjerne.

Vi dro til den Plantasjen som ligger like ved Olavsgård hotell, for der har de så stort utvalg. Som jeg har sagt før, så er det ikke bra å slippe meg løs der det er planter og blomster. Kom jeg ut med en rose? Å ja da, men ikke bare 1…, det ble 2 og den andre skal i en stor potte på balkongen. Det ble også en litt spesiell Coleus og en passe stor Monstera. Skal vise bilde av dem senere.

Det var et sørgelig syn nede ved graven, for de to Spanske Margerittene jeg hadde satt ned var helt visne. I tillegg var det mye ugress. Jeg fikk ryddet opp og plantet den nye rosen.

Jeg skal tilbake om noen dager for å fjerne mer ugress rundt kantene. Det ble rett og slett for varmt å stå der til slutt, og jeg ble helt tom for energi. Å da er det ingen vits å strekke strikken til den ryker…

Etter å ha vært en tur hjemme hos meg med de andre plante jeg hadde kjøpt, dro Bestisen og jeg en tur til Veiviseren i Lørenskog hus og spiste lunch. Vi traff Eva som sitter i informasjonen, og fikk pratet noen ord med henne. Hun har ikke vært på jobb de siste gangene vi har vært der, så det var veldig koselig å se henne tilbake igjen.

Før jeg dro hjem til meg selv igjen var vi en snartur innom Kiwi for å handle litt.

Nå har jeg sunket så langt ned i godstolen som det er mulig å komme, og her blir jeg til det er på tide å starte med middagen. (om ca en 1 time)

Håper du har hatt en fin torsdag 🥰

8 kommentarer
    1. Det er bra alt man får unnagjort. Det er feriestart til uka for min del og da er det mye som venter. Noe lang ferietur blir det neppe. I natt skal det regne og tordne men det overlever vi. Nå er det Dagsrevyen snart hvis ikke den må vike nok en gang for en korni fotballkamp. Ha en fin kveld.

      1. Ja noen ting er det viktig at man får gjort, og da på graven å stelle og tenne lys er viktig. Nå har jeg jo ferie hele håret, men husker godt den gode følelsen av å gå hjem fra jobben en fredag å vite at jeg hadde 4 uker ferie… Det har regnet bra i natt, og jeg syntes jeg hørte at det tordnet tidlig på morgenen. Ha en fin fredda.

      1. Hehe, ja jeg klarer jo ikke å la være å kjøpe nye planter 🙈 Faktisk så er kun to Margeritter på balkongen for tilfellet, men inne… Ja der er det helt fult.

    2. Fint å minnes ved å tenne lys ❤️ Så fint det ble på graven, – nydelig rose! Jeg har noen roser langs husveggen her, men fint å ha det på balkongen også. Godt og varmt idag, men skal bli regn fra natten av. Ha en fin kveld! 🤗

      1. Jeg syntes det er koselig og fint å tenne lys på graven når foreldrene mine har bursdag 🥰 Nå var det veldig overgrodd, så det var veldig nødvendig å gjøre noe der borte. I går var det veldig varmt, men ikke for ille så lenge man ikke skulle jobbe i sola. Det har regnet bra i natt og fortsatt, og akkurat nå har det også begynt å blåse kraftig. Ha en fin fredda 🤗

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg