Tre nye bøker til bokhyllen

Heisann!

For et par uker siden bestilte jeg meg noen nye bøker fra Bokkilden. Det er en stund siden sist jeg kjøpte noe nytt, og ble nysgjerrig på bøkene til Richard Osman. Jeg visste ikke at han var forfatter, men oppdaget det da han var gjest hos Graham Norton i fjor. Boken hans The Thursday Murder Club har ligget øverst på bestselger listene i ganske lang tid.

Richard Thomas Osman født 28. november 1970.
Han er komiker, produsent, programleder, forfatter og er mannen bak quiz showet Pointless som går på BBC. Som har leder sammen med Alexander “Xander” Armstrong.

Photo taken with Focos

På Bokkilden får man stort sett alltid tak i de bøkene man leter etter, og det er alltid dit jeg søker meg når jeg skal ha bøker på engelsk. Jeg fant raskt boken jeg lette etter, men også oppfølgeren så jeg kjøpte like godt den også.

Handlingen foregår på et eldreboende, eller kanskje mer rett å si i en liten by hvor beboerne kun er pensjonister. Fire personer er veldig interessert i forsøke å løse mordsaker, som politiet ikke har klart å løse. De kaller seg The Thursday Murder Club. Jeg har kun lest 3,5 kapittel og selve handlingen har ikke helt begynt enda, så det er litt tidlig å si noe om hva jeg syntes om boken. Får heller komme tilbake til det senere.

 

Photo taken with Focos

Når bokpakken kom denne uken på døren ble jeg litt rasket over, for det var en ekstra bok med. Hadde helt glemt at jeg hadde bestilt denne over her, så det blir spennende å se om jeg liker den.

Har du lest noe i det siste, og hvilken bok er det?

#leselyst #bøker #bøkerpåengelsk #richardosman #forfatter

 

4 kommentarer
    1. Ser ut som skikkelig fine bøker. Da må du finne leselysten og synke ned i stolen og nyte en god bok.
      Jeg har hatt en stund nå jeg ikke har lest så mye, så må skjerpe meg litt! 🙂 Elsker jo å lese bøker jeg.
      Blir aviser og blader og blogg…

      1. Jeg har alltid vært glad i å lese, men har til tider vanskelig for å konsentrere meg om en bok. Begge bøkene av Richard Osman virker spennende, og de er lettleste så jeg tenker at jeg skal klare å lokke fram lesegleden igjen 😊

    2. Spennende bøker kan jeg tenke meg.
      Jeg har et par liggende som jeg ikke har kommet i gang med… så kanskje i jula får jeg litt leselyst? Om ikke blir det ikke før jeg sitter i sola til sommeren – da leser jeg bøker – ute 🙂

      1. Ja jeg tror jeg skal klare å hente fram lesegleden og roen med disse bøkene. De er veldig lettleste, og forfatteren klarer å pirre nysgjerrigheten helt fra starten selv om det egentlig ikke har skjedd noe 😉
        Håper du også får leselysten når jula og roen senker seg 😊

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg