Når man er fysen på noe, er det greit å ha boller eller annen gjærbakst i fryseren. Når det begynner å bli tomt, sørger jeg alltid for at jeg får bakt noe mer. Sist gang jeg bakte, laget jeg bollene annerledes, noe jeg angret litt på etterpå. Ble ikke luftige og fine som de pleier, og det kom nok av at deigen ble kjørt litt for lenge i kjøkkenmaskinen + at jeg arbeidet for mye med deigen på bordet. Den feilen skal jeg ikke gjøre en gang til.
Jeg ble veldig fysen på noe i sta, og hentet opp et par forvridde boller ut av fryseren. De er kanskje ikke så luftige som de burde være, men det er ingenting i veien med smaken 😉
Pleier du å ha gjærbakst i fryseren, eller blir det ferdigkjøpt?
#boller #gjærbakst #lager #bake #mat #hjemmebakt #ferdigkjøpt #søndag #april #blogg
De så veldig gode ut da 😀 Jeg baker ikke, så her finnes det svært lite av noe godt i frysen 😛 Har prøvd meg på kanelboller et par ganger, de blir gode, men det er sikkert fordi jeg elsker smør og mine har en tendens til å bade i smør mens de stekes 😛 ha ha
Så deilig, jeg baker men har ikke fryser 🙁 Kommer når leiligheten blir større! Dvs, kanskje det snart blir en fryser under spisebordet (da det er ganske stress og leve uten for å si det mildt. :¨-D)
De så veldig gode ut da 🙂
Elevele: Kanelboller er supergodt, men det har jeg aldri prøvd å bake selv. Kanskje jeg skal prøve meg på det neste gang :o)) Jeg liker å bake, og gjærbakst er vel det eneste jeg er god på, hihi
Henriette Thorkildsen: Jeg vet ikke hva jeg skulle ha gjort uten fryser, så jeg skjønner den følelsen. Det er gøy med gjærbakst, som er lett å lage og som smaker veldig godt :o)) Ha en fortsatt fin dag!
frodith: Smaken var det ikke noe i veien med, mmmm, bare konsistensen. Litt faste etter min mening ;o))
Jeg elsker kanelboller 😀 Eller bare vanlige boller. Og brownies som er litt klinete, og sjokoladekake, med sjokolade som er stiv på toppen så man kan plukke den av og spise. Nam! Ha ha
Elevele: Nå fikk jeg i alle fall vann i munnen ??
Ha ha- sorry 😉
Gjærbakst som kommer fra fryseren og er lunkne etter en runde i mikroen, smaker omtrent som nybakt, nam! Jeg pleier alltid å ha gjærbakst (helst kanelsnurrer) og langpannekake i fryseren i tilfelle det plutselig kommer noen innom. Og så er det godt til kaffen ellers også.
Hos meg blir det både-og. Jeg kjenner at jeg skulle bakt mer gjærbakst hjemme…
Har nok ikke noe gjærbakst i frysern nei..er så lat og liker ikke å bake..så det er lite av det her i huset..men hadde en kake vi vant på lotteri i fryseren en stund..men bare en stund..for da ble jeg jo fysen rett som det var..hihih…kos deg!
Akkurat,, pleier vel mest å ha hjemmebakt brød 🙂 Men det kan jo ikke jeg spise akkurat nå 😀
Hørtes godt ut med noe god gjærbakst nå ja ;o Håper du har hatt ei super helg 🙂
Mummikopp med godt drikke og hjemmebakt gjærbakst – DET er ikke å forakte, sjøl om baksten ikke er så luftig som den pleier. Jeg bakte ofte boller da unga var små, men nå som jeg bor alene skjer det heller sjelden. Noen grove rundstykker har jeg imidlertid som regel i fryseren! 🙂
De der ser veldig gode ut. Det er sjelden jeg har gjærbakst i frysern.
Hanne Beate: Jeg hadde tenkt å bake i morgen, men så fikk jeg et bedre forslag så det får vente et par dager. Tenkte også å prøve meg på kanelsnurrer denne gangen. Sist jeg laget det kjøpte jeg sånn ferdig kanelfyll, men det ble bare klin og veldig søtt, så nå blir det på den vanlig måten. Langpannekake er også smart å ha i fryseren :o))
maiken: Veldig greit å ha litt liggende, skulle noen komme innom :o))
dvergpinschere i mitt hjerte: Hihi, ja det er lett å bli fysen, når man vet at man har noe godt i fryseren :o)) Jeg har bestemt meg for at det blir kanelsnurrer, når jeg baker neste gang :o))
dedicat: Jeg pleide å ha hjemmebakt brød i fryseren før, men nå har kjøpe brød der. Da holder det seg lenger :o))
Søtmonsen ): Jeg hadde tenkt å lage kanelsnurrer i morgen, men så fikk jeg et annet tilbud så jeg utsetter det noen dager :o)) Ikke noen superhelg på meg dessverre… Våknet opp i går med feber, sår hals og hodepine, men det begynner å rette seg igjen nå :o))
karidansen: Jeg vet ikke, men jeg syntes at kaffen smaker bedre i en koselig kopp som mummi-koppen. Neste bakst blir forhåpentlig mer luftig enn denne, for jeg bare må ha noe å bite i nede i fryseren :o)) Rundstykker er også greit å ha, og det hender jeg har det men da kjøpte!
Helge: De er veldig gode, selv om de er litt faste… Flesteparten av de som kommer til meg, er ikke så glad i kaker men gjærbakst vil de ha :o))