Forkjølet, skremmende dokumentar og ute skinner solen 🌞

Image by Albrecht Fietz from Pixabay
Image by Albrecht Fietz from Pixabay

Heisann og god formiddag!

Ute er det knallvær med blå himmel og en sol som snart runder hushjørnet. Varmegradene vi hadde i går, har blitt til -2C minus.

Jeg har sovet veldig dårlig i natt, og det har vel ikke blitt mer enn knappe 4 timer i alt. Så jeg var ganske smal i øynene når alarmen gikk av til morgenen.

I går kveld begynte jeg å nyse og kjente at jeg hadde feber da jeg la meg. Når jeg våknet i dag hadde feberen nådd nye høyder. Derfor endte jeg opp med å ta en sykedag i dag, noe som ikke var den beste måten å starte opp det nye året. Jeg tok en Covid-test og den var heldigvis negativ, så det er bare en kraftig forkjølelse.

Sitter å ser på en dokumentar om massemorderen Jeffrey Dahmer på Viaplay – Dahmer on Dahmer: A Serial Killer Speaks. Jeg husker godt saken den gangen den ble omtalt i media på 90-tallet. Også tv-serien jeg så noen år senere… Etter å ha sett det meste av dokumentaren, som er i 2 deler, så er det ufattelig at han ikke ble stoppet før. For det kunne han faktisk ha blitt.

Vaskemaskinen går for fult igjen i dag med det siste jeg ikke fikk tatt i går. Så nå er jeg endelig ajour med klesvasken.

Håper din tirsdag blir god 🥰

#tirsdag #forkjølet #helse #søvnløs #dokumentar #skremmende

 

14 kommentarer

Siste innlegg